Internațional

Dezvoltarea noastră

Chiar dacă sediul central Biocodex este în Franța, în ultimii 10 ani compania și-a extins prezența pe piața globală, având în prezent 16 filiale și parteneriate pe termen lung. Prin intermediul rețelei sale internaționale, Biocodex oferă soluții de sănătate pentru pacienți din peste 115 țări.

Expansiunea Biocodex la nivel internațional

Prezența globală Biocodex

În prezent, Biocodex are filiale în Belgia, Canada, Franța, Mexic, Maroc, Țările Nordice (Finlanda, Estonia, Letonia și Lituania), Polonia, Portugalia, România, Rusia, Turcia, Ucraina și SUA.

Menținerea echilibrului între dezvoltarea globală și prezența locală poate fi o provocare. Datorită investițiior strategice la nivel local și parteneriatelor selective, Biocodex a reușit să se extindă la nivel mondial cu succes. Filialele, angajații și partenerii noștri de încredere joacă un rol esențial în atingerea obiectivelor noastre de dezvoltare.

Nicolas COUDURIER

Nicolas COUDURIER

Chief Executive Officer la BIOCODEX

„Susțin dezvoltarea și transformarea Biocodex prin munca în echipă. Obiectivul Grupului este de a continua să evoluăm, de a ne păstra dinamismul pe piață și de a respecta principiile și valorile noastre.”

Distribuția vânzarilor globale Biocodex

Map of the world showing Biocodex's global sales breakdown for 2022 by geographical zones

Dezvoltarea Biocodex la nivel global

Progresul Biocodex este strâns legat de responsabilizarea angajaților, spiritul antreprenorial și agilitatea. Suntem ferm convinși că munca în echipă și implicarea sunt la fel de importante precum strategia.

Echipele noastre sunt dedicate în totalitate consolidării:

  • Pilonilor Biocodex: microbiota, sănătatea femeii și bolile orfane.
  • Mărcilor noastre globale, prin intermediul unei strategii solide de marketing digital
  • Misiunii noastre, prin intermediul sănătății digitale
  • Parteneriatelor noastre, prin dezvoltarea de noi produse