Biocodex » Produsele noastre » Neurologie » Vagostabyl®

Vagostabyl®

Vagostabyl® este o asociere de extracte din plante (păducel şi roiniţă cu efect sedativ), săruri de magneziu şi de calciu (care diminuează hiperexcitabilitatea neuromusculară).

Vagostabyl® este utilizat la adulţi şi adolescenţi pentru:

  • tratamentul hiperexcitabilităţii cardiace (de exemplu palpitaţii), în absenţa oricărei boli cardiace diagnosticate;
  • tratamentul stărilor de agitaţie psihică, în special în cazurile de tulburări uşoare ale somnului.

Compoziție: Fiecare drajeu conţine extract uscat hidroalcoolic din frunză şi floare de păducel 50 mg, extract uscat hidroalcoolic din frunză de roiniţă 45 mg, lactat de calciu pentahidrat 50 mg, tiosulfat de magneziu 10 mg.

Vagostabyl® se poate elibera fără prescripție medicală.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului sau farmacistului dumneavoastră.

Adulţi :

Doza recomandată în caz de hiperexcitabilitate cardiacă este de 2 drajeuri Vagostabyl®de 1-3 ori pe zi, înainte de masă. Pentru tratamentul tulburărilor uşoare ale somnului, doza recomandată este de 2 drajeuri Vagostabyl® la masa de seară şi 2 drajeuri înainte de culcare.

Adolescenţi

Pentru tratamentul tulburărilor uşoare ale somnului, doza recomandată este de 1 drajeu Vagostabyl® la masa de seară şi 1 drajeu înainte de culcare.

Vagostabyl® drajeuri nu este recomandat pentru utilizare în timpul sarcinii, alăptării sau la copii cu vârsta sub 12 ani.

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Sarcină şi alăptare:

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. În absenţa datelor suficiente, nu se recomandă utilizarea Vagostabyl® în timpul sarcinii (în special în primul trimestru) şi alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Datorită efectului slab sedativ, Vagostabyl®are influenţă moderată asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje – de aceea, aceste acţiuni necesită prudenţă crescută atunci când luaţi Vagostabyl®.