Echipa Biocodex

Valorile noastre

Ne-am descoperit valorile împreună. Prin interacțiunea cu colegii din întreaga lume, am reliefat trăsăturile esențiale care ne caracterizează ca echipă și entitate deopotrivă.

ADN-ul Biocodex

Suita de valori descoperite definesc ADN-ul Biocodex: o companie de familie, independentă și etică, care pune accentul asupra oamenilor, realizată din și cu pasiune, modestie și grijă față de pacienți și clienți. Biocodex își respectă angajamentul ferm și pune în centrul tuturor acțiunilor sale calitatea produselor în beneficiul clienților și pacienților săi.

 Valorile Biocodex sunt ancorate în viziunea pozitivă a Grupului asupra lumii. Împreună, investim, ne dezvoltăm, valorificăm oportunitățile și atragem noi talente, deoarece suntem ferm convinși că viitorul ne aparține, iar fiecare zi ne aduce noi posibilități și noi descoperiri.

În urma explorării colective a profilului Biocodex, au reieșit patru valori fundamentale, profund înrădăcinate în ADN-ul nostru și în jurul cărora ne ghidăm activitățile. Aceste valori alcătuiesc o sumă de forțe dinamice care funcționează ca un imbold,  contribuind la progresul nostru atât la nivel de echipă, cât și în colaborările cu partenerii noștri.

Valorile Biocodex

ÎNDRAZNIM SĂ INOVĂM

Întotdeauna îndrăznim să inovăm și ne dăm voie să testăm, fiind conștienți totodată că, uneori, înveți și din eșecuri pentru a oferi soluțiile potrivite. Tratăm cu același spirit empiric și pragmatic toate provocările și ne definește abordarea «Cercetăm, testăm și învățăm!»

Curajul de a merge pe culmi neexplorate este una din valorile care ne definesc și ne ajută totodată să fim lideri în segmenul microbiotei, să ne diferențiem de concurență și nu în ultimul rând, să anticipăm și să identificăm viitoare oportunitățidin piață. Această valoare este o forță care alimentează spiritul antreprenorial intern, subsidiaritatea și responsabilitatea, și care ne permite în același timp să creștem organic, păstrându-ne, în același timp, agilitatea.

ACȚIONĂM COLECTIV

Încurajăm ascultarea celuilalt, împărtășirea experiențelor, feedback-ul și transmiterea noilor învățăminte de la o echipă la alta, fără a ține cont de diferențele între culturi și generații. Prețuim fiecare individ considerându-l un membru al echipei, construim un mediu caracterizat prin încredere pentru ca fiecare angajat să devină ambasador BIOCODEX.

Doar împreună suntem mai puternici și ne putem dezvolta,  perfecționa , extinde perspectiveleși cuceri noi teritorii.

Încurajăm dialogul deschis și transparent, împărtășirea experiențelor  și a feedback-ului, schimbul de informații și cunoștințe, depășind frontierele culturale și generaționale. Respectăm și prețuim fiecare membru al echipei și construim constant și continuu un mediu transparent și bazat pe încredere, unde orice angajat se simte în siguranță și poate să devină un ambasador al companiei.

RELAȚII BAZATE PE ECHITATE

Acțiunile noastre sunt întotdeauna bazate pe loialitate, onestitate și corectitudine, această conduită reflectându-se în toate interacțiunile noastre cu partenerii.

Acest model de lucru este evident și transpare din modul în care ne desfășurăm activitatea dar și din felul în care dezvoltăm parteneriate echitabile și sustenabile.

Această valoare ne ghidează în toate demersurile pe care le întreprindem în cadrul BIOCODEX sau în timp ce reprezentăm compania.

AVEM GRIJĂ DE ECOSISTEM

Avem grijă unii de alții, dar și de sănătatea și starea de bine a pacienților noștri.

Acestă preocupare  ne motivează să îmbunătățim continuu și constant calitatea produselor și serviciilor noastre, depășind limitele simplei conformitățifață de clienți și societate.

Alegem să fim o companie cu o conduită etică, responsabilă din punct de vedere corporativ și în permanență atentă cu mediul înconjurător.

Respectăm și aplicăm valorile noastre în procesele decizionale, atât individual cât și în echipă. Astfel, ne implicăm în acțiuni ce produc dovezi concrete, orientându-ne în funcție de obiectivele noastre comune și voința colectică de a evolua continu.

MĂRTURII ALE VALORILOR BIOCODEX

Îndrăznim să inovăm?

Din 2016, Biocodex a investit în trei startup-uri specializate în în cercetarea și dezvoltarea de soluții inovatoare în domeniul microbiotei și le sprijină  în procesul de dezvoltare.

Un proiect inaugural, alături de al patrulea start-up, a prins contur în septembrie 2020, odată cu lansarea pe piață a unui produs inovator Biocodex pentru echilibrul metabolic – Symbiosys Satylia. Formula sa, ce conține zinc și crom, contribuie la susținerea metabolismul normal al macronutrienților.