Echipa Biocodex

Angajații Biocodex

Biocodex recunoaște importanța promovării incluziunii și a diversității la locul de muncă. Nu discriminăm angajații pe criterii de gen, vârstă, dizabilitate, naționalitate sau orientare sexuală.
Mai mult decât atât, încurajăm diversitatea, recunoscând-o ca pe o forță vitală a companiei. Recrutăm talente cu aptitudini variate pentru a impulsiona dezvoltarea noastră și a ne adapta cerințelor și nevoilor strategice în permanentă dezvoltare.
În ultimii ani, Biocodex și-a digitalizat instrumentele interne pentru a simplifica sarcinile zilnice și a permite echipelor să se concentreze pe activitățile care au cel mai mare impact.

HR în Biocodex

La Biocodex ne ascultăm angajații. Ne propunem să ne înconjurăm de angajați care împărtășesc valorile esențiale și cultura grupului nostru. Ascultăm și încurajăm dialogul pentru a permite setarea de obiective realiste, care să ajute la o productivitate mai mare într-un mediu de lucru plăcut.

Pentru dezvoltarea continuă a carierei specifică locului de muncă, care să corespundă atât nevoilor companiei, cât și ale angajatului, acordăm, de asemenea, o mare importanță formării profesionale. Diversitatea locurilor de muncă din industria farmaceutică oferă atât experiență cât și baza pentru creșterea abilităților profesionale. Cursurile noastre specializate de formare profesională sunt axate pe acoperirea nevoilor de dezvoltare prezente în piața muncii.

Oportunități egale

Asigurăm un tratament egal pentru toți angajații, indiferent de sex, vârstă, dizabilitate, naționalitate sau orientare sexuală. Încurajăm diversitatea, deoarece suntem de părere că aduce un plus de valoare companiei noastre. În procesul de recrutare pentru posturile disponibile, oferim șanse egale tinerilor absolvenți sau seniorilor, femeilor sau bărbaților, persoanelor cu dizabilități, pentru a se alătura echipelor noastre și a-și dezvolta competențele.

Cunoștințele și know-how-ul sunt fundamentale pentru cultura noastră organizațională, fără de care nu am putea evolua în fața cerințelor tot mai mari de pe piața farmaceutică. De aceea, dezvoltarea resurselor umane este o prioritate pentru noi. Suntem mereu în căutarea unui personal divers, cu aptitudini creative, perseverent și inovativ. Ne mândrim cu eforturile depuse pentru a crea un mediu de lucru prietenos și motivant, încurajând dezvoltarea profesională și îmbunătățirea calității vieții angajaților noștri.

Aptitudinile transversale fac diferența

Dorim să ne exprimăm recunoștința față de echipele noastre, care au rol de Ambasadori pentru valorile Biocodex și, în același timp, sunt forța propulsoare a evoluției noastre. Valorile companiei sunt împărtășite de toate echipele noastre și sunt profund înrădăcinate în ADN-ul Biocodex.

Căutăm persoane care să ne susțină în tranziția către viitor și care să contribuie la creșterea continuă a companiei. Pentru noi, personalitatea și aptitudinile transversale sunt la fel de importante precum calificările dvs. Capacitatea de a evolua este definitorie pentru identitatea noastră. Pornind de la această idee, am creat programul „Deblochează-ți talentele!”:

  • Pentru a susține dezvoltarea și strategia Biocodex
  • Pentru a ne adapta cerințelor pacienților și dinamicii pieței, menținându-ne, în același timp, în topul inovației.
  • Pentru a menține angajații implicați în atingerea obiectivului Biocodex: acela de a îmbunătăți starea de sănătate a pacienților din întreaga lume.
  • Pentru a ne susține cultura și promova atuurile noastre unice

Mediu de lucru digital

În ultimii ani, Biocodex a implementat o strategie de digitalizare a instrumentelor interne, pentru a simplifica sarcinile de zi cu zi și a le permite echipelor să se dedice activităților care aduc cea mai mare valoare. Astfel, asigurăm un mediu modern, digitalizat, care încurajează dezvoltarea competențelor și facilitează colaborarea dintre departamente. Pentru a organiza eficient modul de lucru folosim platforma B-linked – care asigură o colaborare 360 prin cele mai recente tehnologii digitale, împreună cu instrumente de vârf la nivel mondial în domeniul resurselor umane.

Învățați mai eficient cu BioLearning

Dezvoltarea profesională a angajaților este o prioritate pentru noi și investim în viitorul acestora. Platforma noastră digitală internă, BioLearning, oferă cursuri de formare și consiliere pentru a vă ghida pe parcursul întregii cariere. Prin intermediul BioLearning, vă veți putea dedica atingerii obiectivelor profesionale, consolidându-vă cunoștințele despre produsele noastre sau evaluându-vă aptitudinile transferabile prin parcurgerea modulelor specializate.

Viziteaza pagina: Cum să aplicați